| 

 | 

Hygienia- ja Teollisuusnäppäimistöt |

  Teollisuus   TrueType   Ohjelmoitavat   KVM / HMI   Yhteydenotto  

Indukey teollisuusnäppäimistömallisto

InduProof -silikoninäppäimistöt soveltuvat kemian-, elintarvike- ja raskaan teollisuuden, sekä lääketieteen sovelluksiin, joissa helppo puhdistettavuus on tärkeää. Puhdistusta auttavat pyöristetyt näppäinkulmat ja yhtenäinen pintarakenne. InduProof on desinfioitava, täydellä vesiupotus-kestolla (IP68) -  [ IP LUOKAT ] ja laajalla lämpötila-alueella -40°C to +90°C varustettu todellinen hygienianäppäimistö.

Indufoil TKS-kalvonäppäimistöjen tekniikka perustuu joko luotettaviin OMRON kytkimiin tai gold siltoihin. TKS-sarjaa toimitetaan pöytä (GEH)-, pintaan upotettavina (MODUL)-, sekä 19" räkki (FP) -malleina; sekä varustettuna Kosketus (TOUCH), Pallo (TB) tai Joystick -hiirellä. Räätälöityjä malleja helposti - pienimmillään räätälöinti on asiakkaan värien tai logojen painaminen/kaivertaminen etulevyyn.

Teräsnäppäimistöt korkean suojaluokan kohteisiin - ruostumattomasta teräksestä valmistettu InduSteel on kehitetty POI sovelluksiin valvomattomiin tiloihin.

InduproofMED ja InduProof3 - IP68 näppäimistöt ↑

Indukey TKS -kalvonäppäimistöt Touch-/pallohiirellä; Koteloituna/upotettavina. InduSteel Teräs -näppäimistö korkean suojaluokan kohteisiin. ↓

©2019 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged